Cremă capuccino

Ingrediente:Cremă capuccino
250 g brânză de vaci,
1 gălbenuş,
3 plicuri capucino,
150 ml apă,
400 g frişcă bătută,
12 folii de gelatină sau 2 plicuri granule,
1 ciocolată milka sau altceva de calitate

Mod de preparare:
Se amestecă brânză de vaci cu un gălbenuş, se adaugă  cappucino dizolvat în apă, şi se amestecă bine. Separat se bac 400 g frişcă şi se pun la înmuiat 12 foli de gelatină (20g) sau 2 plicuri granule. Se topesc apoi pe baie de abur şi se înglobează în crema de brânză, apoi se adaugă  frişcă şi ciocolată dată pe răzătoarea mare.
Se pune un inel în jurul tortului, se toarnă cremă şi se dă la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*