Rețete pentru pisici

Rețete delicioase pentru pisici sănătoasePisici

Putem asigura o hrană sănătoasă pentru întreaga familie, inclusiv pentru prietenii nostri mai mici, pisicuțele.
Alimentele trebuie sa fie proaspete și naturale, iar prepararea lor sa păstreze calitățile de bază. Carnea poate fi de pui, pește sau vita, insă nu de porc.
Vă propunem câteva rețete 100% naturale,Sparky
ușor de preparat, care vor face deliciul pisicuțelor.
Cele din fotografii au fost foarte multumite!

 

1. Supa de vită

Ingrediente
Carne proaspătă de vită
Morcov
Sare
Grâu încolțit
Gălbenuș de ou
Măr
Mălai
Mod de preparare
Grâul se pune la încolțit cu două-trei zile înainte, într-o farfurie cu puțină apă, care se schimbă de două ori pe zi.
Se fierbe carnea cu morcovul și puțină sare, apoi se scoate din supă și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou, și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc împreună cu măr ras și grâu încolțit.
Supa mai fierbe cu puțin mălai până se îngroașă, și se servește călduță, într-un bol, separat.

 

2. Supa de pui

Ingrediente
Carne proaspătă de pui
Morcov
Sare
Mălai
Castravete
Mod de preparare
Se fierbe carnea de pui cu morcovul și puțină sare, apoi se adaugă puțin mălai și se continuă fierberea, până se îngroașă puțin.
Se servește călduță, cu bucățele de castravete crud.

 

3. Ficat de pui

Ingrediente
Ficat de pui
Morcov
Gălbenuș de ou
Castravete

Mod de preparare
Se fierbe ficatul cu morcovul, apoi se strecoară și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc garnisite cu castravete proaspăt, tocat.
Supa rămasă se servește separat, fiind hrănitoare și delicioasă.

 

4. Supa de pește

Ingrediente
Carne proaspătă de pește dezosat
Morcov
Sare
Gălbenuș de ou
Mălai

 

Mod de preparare
Se fierbe carnea de pește fără oase cu morcovul și puțină sare, apoi se scoate din supă și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou, și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc călduțe sau reci.
Supa mai fierbe cu puțin mălai până se îngroașă, și se servește călduță, într-un bol, separat.

 

5. Chifteluțe cu orez

Ingrediente
Carne proaspătă de pui sau vită
Morcov
Sare
Gălbenuș de ou
Orez

 

Mod de preparare
Se fierbe carnea cu morcovul, orez și puțină sare, apoi se strecoară și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou, și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc călduțe sau reci.
Supa rămasă se servește călduță, într-un bol, separat.

 

6. Chifteluțe cu cereale

Ingrediente
Carne proaspătă de pui sau vită
Morcov
Sare
Gălbenuș de ou
Grâu încolțit

 

Mod de preparare
Grâul se pune la încolțit cu două-trei zile înainte, într-o farfurie cu puțină apă, care se schimbă de două ori pe zi.
Se fierbe carnea cu morcovul și puțină sare, apoi se strecoară și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou și grâu încolțit, și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc călduțe sau reci.
Supa rămasă se servește călduță, într-un bol, separat.

 

7. Salată reconfortantă

Ingrediente
Morcov
Castravete
Cartof crud
Cotor de varză
Gălbenuș de ou
Grâu încolțit

 

Mod de preparare
Grâul se pune la încolțit cu două-trei zile înainte, într-o farfurie cu puțină apă, care se schimbă de două ori pe zi.
Se fierbe morcovul, apoi se strecoară și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou, cartoful crud și cotorul crud de varză tocate mărunt, și grâu încolțit. Se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc garnisite cu castravete proaspăt, tocat.
Este o rețetă hrănitoare și delicioasă.

 

8. Orez cu lapte

Ingrediente
Lapte
Orez
Gălbenuș de ou
Mod de preparare

Se fierbe orezul până când se înmoaie bine, apoi se adaugă laptele proaspăt.
Se amestecă cu galbenuș de ou și se servește călduț sau rece.
Este o rețetă hrănitoare și foarte apreciată de pisicuțe.

 

9. Lapte cu mămăligă

Ingrediente
Lapte
Mălai
Gălbenuș de ou

Mod de preparare
Se fierbe mălaiul și se face o mămăligă mai tare, se rastoarnă într-un bol, apoi se adaugă laptele proaspăt.
Se poate amesteca și un galbenuș de ou, și se servește călduț sau rece.
Toate cele trei componente, laptele, mălaiul și oul, sunt foarte hrănitoare pentru pisicuțe.

 

10. Desert delicios

Ingrediente
Morcov
Gălbenuș de ou
Grâu încolțit

Mod de preparare
Grâul se pune la încolțit cu două-trei zile înainte, într-o farfurie cu puțină apă, care se schimbă de două ori pe zi.
Se fierbe morcovul, apoi se strecoară și se pasează.
Pasta obținută  se amestecă cu galbenuș de ou și grâu încolțit, și se fac chifteluțe mici, cât nucile.
Se servesc călduțe sau reci.
Sunt delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*