Ce poate fi mai bun decât o tartă cu brânzică dulce și căpșuni, acum, când e vremea lor și tocmai s-au copt. Iată de ce avem nevoie pentru această tartă delicioasă și parfumată.
Autor: Retete Diete
Ingrediente
Pentru blat avem nevoie de:
200 g făină
100 g unt
50 g zahăr
100 ml iaurt
un ou
Pentru cremă avem nevoie de:
350 g brânză
400 g căpșuni
100 ml iaurt
2 linguri miere
gelatină
Mod de preparare
Frecăm untul cu zahăr, apoi adăugăm iaurtul, făina, oul, și dăm la rece 30 de minute.
Apoi punem aluatul în forma de tartă unsă și tapetată, și coacem 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Separat frecăm brânza cu miere și iaurt, iar când tarta s-a copt și s-a răcit, punem crema pe deasupra și ornăm cu căpșuni și gelatină pentru întărire.
Nota
Se face ușor, e un deliciu, și se mănâncă imediat. Încercați-o și vă asigur că nu veți regreta. Poftă bună!
Recipe by Retete Diete at https://www.retete-diete.ro/tarta-cu-capsuni-si-branza-de-vaci/