Înghețată de căpșuni cu frișcă - doar două ingrediente, fără aparat de înghețată
- o cană de frișcă - lichidă, la plic, sau de oricare
- o cană de căpșuni
- Batem frișca spumă tare.
- Căpșunile spălate le tăiem în două sau patru dacă sunt mari, oprim câteva de ornat, iar restul le punem peste frișcă.
- Mixăm în continuare, dar nu foarte mult, pentru că vrem să rămână în cremă și bucățele mici de fruct.
- Obținem o pastă foarte cremoasă și aromată, pe care o amestecăm cu bucățile de fruct oprite și o ținem la congelator câteva ore, până este gata.
Nu trebuie amestecată în acest timp, pentru că neavând lichide, această înghețată nu va face gheață.
Recipe by Retete Diete at https://www.retete-diete.ro/inghetata-de-capsuni-cu-frisca-doar-doua-ingrediente-fara-aparat-de-inghetata/
3.5.3251