Supă dietetică de ştevie
0 Comment

Ingrediente:
150 gr frunze de stevvie
1 cartof tăiat felii subţiri
4 cepe verzi tocate
2 căţei de usturoi tocaţi
1 cană de supă de pui, diluată cu 1 1/4 căni de apă
1/4 linguriţă piper negru
1/8 linguriţă sare
3/4 cană lapte fără grăsimi
1 linguriţă unt nesărat
2 linguri rase de parmezan
Mod de preparare:
Se adaugă într-o oală ştevia opărită şi tocată mărunt, feliile de cartof, ceapa verde, usturoiul, supa cu apa, piperul şi sărea.
Se acoperă cu un capăt şi se lasă la fiert. Când începe să clocotească se micşorează focul şi se lasă 15 minute.
Se p aşează compoziţia, se adaugă laptele şi untul şi se mai lasă să fiarbă încă 5 minute. Se ornează cu parmezan.