Păstrăvi în sos de vin

Ciorba de peşte

Ingrediente:
2 păstrăvi
1 morcov
o rădăcină pătrunjel
puţin miez de pâine
50 gr ulei
1 pahar de vin
10 ciuperci
cimbru
usturoi

Mod de preparare:
Se curăţă păstrăvii şi se pun la fiert cu morcovul, pătrunjelul şi vinul.
Se prepară un sos din ulei în care s-au rumenit  ciupercile, usturoiul tocat şi cimbru, apoi se amestecă şi cu miezul de pâine . Se freacă bine până se formează o  pastă. Se subţiază sosul cu zeama în care au fiert păstrăvii şi se dă prin sită.
Se aşează păstrăvii pe un platou peste care se  toarnă sosul.
Este delicios !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: