Macaroane cu lapte – un desert simplu și gustos, din copilărie

INGREDIENTE:
200 gr macaroane lungi sau tăiate, scoici, spirale, tăieței, spaghetti, etc.
1litru lapte dulce
3 linguri de zahăr
coajă de lămâie
vanilie
MOD DE PREPARARE:
Se fierbe laptele într-o crăticioară.
Separat se pun la fiert 2 litri de apă și când clocotește se pun macaroanele și se fierb 7-8 minute.
Se strecoară pastele și se pun în lapte, unde mai fierb 5 minute cu coaja de lămâie, zahăr și vanilie.
Se serveste cald, dar e bun și rece. Pentru un gust deosebit, puneți deasupra o lingură de alune prăjite sau nuci tocate, stafide sau vișine din dulceață.


Poftă bună și nu uitați să vă abonați, pentru alte rețete delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: