Bomboane Raffaello de casă

Sunt excelente de Valentine’s Day dar și de alte ocazii.

Delicioasele bomboane Raffaello se fac în casă într-un timp record, foarte ușor și ies incredibil de bune.
Putem folosi unt, lapte praf sau brânză dulce. Gustul diferă, dar toate sunt delicioase. Cu unt ies mai cremoase, cu lapte praf ies mai tari iar cu brânză dulce vor fi puțin acrișoare.
Ingrediente:
– 1 pachet de unt (sau o ceașcă lapte praf, sau brânză dulce)
– o ceșcuță zahăr
– o cană de cocos
– alune sau nuci prăjite, măcinate sau întregi, după preferințe.
Se freacă bine untul cu zahăr. După ce se topește zahărul, se adaugă jumătate din nuca de cocos. Apoi se pot adăuga în compoziție nuca sau alunele măcinate, sau se poate pune o alună întreagă în mijlocul bomboanei.
Se fac bulgărași cu mâna, care se dau prin cocos și se mai țin puțin la frigider.


Sunt excelente de Valentine’s Day, dar merg și de Dragobete 🙂
Nu uitați să vă abonați 🙂
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Please Subscribe to Rețete Diete Mulțumesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: