Înghețată de căpșuni cu frișcă – doar două ingrediente, fără aparat de înghețată
0 Comment

Căpșuni proaspete și răcoritoare, într-o înghețată parfumată.
După ce am făcut împreună parfumata dulceață de căpșuni, vom face acum una dintre cele mai bune și mai simple înghețate de casă.
Se face doar din două ingrediente: căpșuni și frișcă.
Înghețată de căpșuni cu frișcă - doar două ingrediente, fără aparat de înghețată
Este o rețetă rapidă și foarte ușor de făcut.
Autor: Retete Diete
Ingrediente
- o cană de frișcă - lichidă, la plic, sau de oricare
- o cană de căpșuni
Mod de preparare
- Batem frișca spumă tare.
- Căpșunile spălate le tăiem în două sau patru dacă sunt mari, oprim câteva de ornat, iar restul le punem peste frișcă.
- Mixăm în continuare, dar nu foarte mult, pentru că vrem să rămână în cremă și bucățele mici de fruct.
- Obținem o pastă foarte cremoasă și aromată, pe care o amestecăm cu bucățile de fruct oprite și o ținem la congelator câteva ore, până este gata.
Nota
Nu trebuie amestecată în acest timp, pentru că neavând lichide, această înghețată nu va face gheață.
Este o minune răcoroasă, cu arome îmbietoare.
Urmați acest film pentru a reuși o rețetă perfectă și reveniți mâine, când vom face altă înghețată delicioasă.