Brioșe de post, cu banane și stafide, fără zahăr
0 Comment

Facem azi o rețetă de brioșe excelente pentru zilele de post, fără zahăr, ouă, unt sau lapte.
Brioșe de post, cu banane și stafide, fără zahăr
Autor: Retete Diete
Portii: 12 brioșe
Ingrediente
- 2 banane moi
- esență de vanilie
- ½ ceașcă ulei
- 1 ceașcă apă minerală
- 1 ceașcă stafide
- ½ lingură scorțișoară
- 1 plic praf de copt
- 2 cești făină
Amestecăm făina cu praf de copt și scorțișoară.
Pasăm bananele cu furculița și peste ele punem vanilie, ulei și apă minerală, apoi le înglobăm pe toate, inclusiv stafidele.
Se toarnă în forme și se dă la cuptor 15-20 de minute, sau până când sunt coapte și rumene (se face testul scobitorii).
Sunt foarte bune și sănătoase.
Urmați filmul, pentru a reuși o rețetă perfectă: