Doar cartofi, morcov și ouă! O poți face în 5 minute!


INGREDIENTE
un cartof
un morcov
o ceapă verde
3 ouă
sare, piper, ulei
pătrunjel
MOD DE PREPARARE
Curățăm cartoful și-l tăiem felii.
Punem o lingură de ulei în tigaie, așezăm feliile de cartof și punem pe foc până se rumenesc pe o parte, apoi le scoatem pe farfurie.
Dăm morcovul pe răzătoare, îl călim în tigaie și-l scoatem pe farfurie.
Tocăm ceapa și verdeața.
Separăm gălbenușurile de albușuri.
Batem gălbenușurile până se fac spumă albă.
În ele punem ceapa tocată.
Așezăm feliile de cartof în tigaie cu partea crudă în jos.
Peste ele punem gălbenușurile cu ceapa și gătim pe foc 3-4 minute, acoperit cu capac.
Mixăm albușurile cu puțină sare., până se fac spumă tare.
Amestecăm morcovul ras cu verdeață și albușul spumă tare și le punem în tigaie, deasupra, pentru 10 minute.
Este delicios.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: