Varză rasă! Chiftele din legume, de post, mai bune decât cu carne! Rețetă la îndemâna oricui.
0 Comment

Dacă aveți un sfert de varză, un morcov, un cartof și o legătură de leurdă, ceapă verde, spanac sau orice verdeață, faceți aceste chifteluțe delicioase, mult mai bune decât cele cu carne.
Dăm pe răzătoare un sfert de varză mică.
Radem un morcov potrivit de mărime.
2 cartofi se pot da pe răzătoare, sau se pot fierbe și pasa, ca pentru piure.
Mai tocați și o legătură de leurdă sau spanac, ceapă verde, sau orice aveți prin casă.
Amestecați ingredientele, potriviți de sare, și chiar le puteți căli puțin în ulei.
Faceți cu mâna chiftele rotunde și le prăjiți în tigaie pe ambele părți, până când se rumenesc frumos.
Sunt atât de bune, că nu te mai saturi mâncând!
Poftă bună!