Brioșe de post, cu banane și stafide, fără zahăr

Facem azi o rețetă de brioșe excelente pentru zilele de post, fără zahăr, ouă, unt sau lapte.

5 from 1 reviews
Brioșe de post, cu banane și stafide, fără zahăr
 
Autor:
Portii: 12 brioșe
Ingrediente
  • 2 banane moi
  • esență de vanilie
  • ½ ceașcă ulei
  • 1 ceașcă apă minerală
  • 1 ceașcă stafide
  • ½ lingură scorțișoară
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cești făină

Amestecăm făina cu praf de copt și scorțișoară.
Pasăm bananele cu furculița și peste ele punem vanilie, ulei și apă minerală, apoi le înglobăm pe toate, inclusiv stafidele.
Se toarnă în forme și se dă la cuptor 15-20 de minute, sau până când sunt coapte și rumene (se face testul scobitorii).
Sunt foarte bune și sănătoase.

Urmați filmul, pentru a reuși o rețetă perfectă:

Galerie foto cu Brioșe de post, cu banane și stafide, fără zahăr:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: