Chiftelute de dovlecei
0 Comment

Pentru chiftelute de dovlecei ne trebuie:
1-2 dovlecei, 1-2 oua, 2 cepe, usturoi, faina, branza, verdeata si ulei.
Dam dovleceii pe razatoare, apoi ii stoarcem bine de zeama.
Tocam usturoiul si-l punem peste compozitie.
Punem branza rasa, apoi adaugam 1-2 oua.
Adaugam 2 linguri de faina si amestecam bine.
Tocam verdeata si incorporam.
Facem chiftelute cu mana si le asezam pe tava presarata cu faina.
Punem ulei in tigaie si asezam chiftelutele in uleiul incins.
Cand s-au rumenit, le intoarcem pe partea cealalta.
Le scoatem pe un prosop de hartie, sa se scurga uleiul.
Sunt rumene si au un miros imbietor.
Sunt mai bune decat cele cu carne, iar usturoiul le da o aroma irezistibila.
Pofta buna!