Deliciu cu somon- aperitiv de Anul Nou 0 Comment Somon, morcovi, cașcaval, iar pentru ornat: lămâie, roșii, măsline, verdeață. Etichete: somon Navigare în articole Previous Previous post: Rețeta de mațe crețeNext Next post: Supă de pasăre cu găluște Rețete delicioase: Tiramisu – Prăjitura regalăTiramisu – Prăjitura regală Tobă țărăneascăTobă țărănească PricomigdalePricomigdale Macarons – rețeta franțuzească completă pas cu pas, cea mai bună și rapidăMacarons – rețeta franțuzească completă pas cu pas, cea mai bună și rapidă Cornulețe fragede cu marmeladă, gem și nuci, ori rahatCornulețe fragede cu marmeladă, gem și nuci, ori rahat Cârnați de casă tradiționaliCârnați de casă tradiționali Cârnați măcelăreștiCârnați măcelărești Cârnaţi tradiționali afumaţi şi uscaţiCârnaţi tradiționali afumaţi şi uscaţi Mititeii pufoși, gustoși și sănătoșiMititeii pufoși, gustoși și sănătoși Fursecuri de visFursecuri de vis Cel mai pufos cozonac și atât de ușor de făcut, cu nucă și rahatCel mai pufos cozonac și atât de ușor de făcut, cu nucă și rahat Rețetă de tobă tradițională în stomac de porc, într-un pet, tavă sau o simplă crăticioarăRețetă de tobă tradițională în stomac de porc, într-un pet, tavă sau o simplă crăticioară
Macarons – rețeta franțuzească completă pas cu pas, cea mai bună și rapidăMacarons – rețeta franțuzească completă pas cu pas, cea mai bună și rapidă
Cornulețe fragede cu marmeladă, gem și nuci, ori rahatCornulețe fragede cu marmeladă, gem și nuci, ori rahat
Cel mai pufos cozonac și atât de ușor de făcut, cu nucă și rahatCel mai pufos cozonac și atât de ușor de făcut, cu nucă și rahat
Rețetă de tobă tradițională în stomac de porc, într-un pet, tavă sau o simplă crăticioarăRețetă de tobă tradițională în stomac de porc, într-un pet, tavă sau o simplă crăticioară