Luați 2 portocale și faceți acest tort aromat. E delicios!!

INGREDIENTE

300 făină (2 căni)
3 ouă
un plic (16 g) praf de copt


150 g zahăr (2/3 cană)
60 ml ulei vegetal (1/4 cană)
100 ml lapte
2 portocale

MOD DE PREPARARE

Punem într-un bol 300 g făină, 3 ouă, 16 grame praf de copt, 150 g zahăr, o ceșcuță de 60 ml ulei, 100 ml lapte, și facem un aluat  moale.

Tăiați felii 2 portocale și le puneți  în  forma unsă cu unt.

Peste portocale turnăm aluatul și dăm la cuptor până se rumenește – cam 30 de minute.

Este un tort aromat și gustos, de te lingi pe degete.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: