Meniuri complete în dieta disociată 3 – 3 – 3

Dieta disociată 3 – 3 – 3

SLĂBEȘTI 6 KG IMEDIAT

Cu Dieta 3-3-3 trebuie să mănânci timp de 3 zile numai carne, 3 zile doar fructe și legume, 3 zile doar lactate.

Această dietă nu are restricții cantitative. Se poate mânca oricât, până te saturi, pe ideea că mâncând același lucru timp de 3 zile, se obține sațietatea mai ușor.

Carnea se mănâncă fără piele, la grătar, fiartă, sau la abur (pe o cratiță cu apă care fierbe, puneți un grătar cu carne acoperit cu capac, și astfel carnea se va găti la abur).

Se mai poate consuma o cafea simplă dimineața, apă plată, ceai neîndulcit sau sucuri naturale de fructe, în cantități limitate.

3 ZILE CARNE

Se recomandă: pulpe de pui sau curcan fără piele, fierte, la abur sau la grătar, dar și șuncă slabă de pui sau curcan, mușchi de vită sau pește la grătar și fructe de mare.

Se interzic: afumăturile, tocăturile, carnea de porc și mezelurile.

 

3 ZILE LGUME ȘI FRUCTE

Se recomandă:  ardei gras, fasole verde, ciuperci, ceapă, roşii, castraveţi, varză, salată, morcovi, broccoli, conopidă, vinete, ridichi şi ţelină, mere, pepene verde şi galben, pomelo, portocale, kiwi, mandarine, grapefruit, nectarine, piersici, vişine, căpşune, mure şi lămâi.

Se interzic: cartofi, mazăre şi fasole uscată, banane, struguri, cireşe şi fructe uscate sau confiate.

 

3 ZILE LACTATE

Se recomandă: lactate degresate, lapte, iaurt, brânză de vaci, telemea, lapte bătut şi kefir.

Se interzic: smântână, caşcaval, lactate nedegresate și iaurturi cu fructe.

Se poate începe cu oricare variantă (carne, legume-fructe, lactate).

 

MENIURI pentru 9 zile în Dieta disociată 3 – 3 – 3

ZIUA 1 – CARNE

Mic dejun: piept de pui la grătar, cu sare și condimente.

Gustare: o cafea simplă.

Prânz: macrou pe grătar, sărat și condimentat.

Gustare: un pahar de suc natural de portocale.

Cină: carne de curcan la abur.

 

 ZIUA 2 – CARNE

Mic dejun: șuncă slabă de pui sau curcan.

Gustare: o cafea simplă.

Prânz: pește pe grătar, condimentat.

Gustare: un ceai neîndulcit.

Cină: carne fiartă de vită.

 

 ZIUA 3 – CARNE

Mic dejun: pulpe de pui la abur.

Gustare: o cafea simplă.

Prânz: pește la cuptor cu condimente.

Gustare: un pahar de suc natural de mere.

Cină: fructe de mare, sau mușchi de vită la grătar.

 

 ZIUA 4 – LACTATE (degresate)

Mic dejun: brânză dulce de vaci, lapte dulce.

Gustare: lapte bătut.

Prânz: telemea, iaurt.

Gustare: chefir.

Cină: telemea, lapte bătut.

 

 ZIUA 5 – LACTATE (degresate)

Mic dejun: brânză dulce de vaci, lapte.

Gustare: o cafea simplă.

Prânz: telemea, chefir.

Gustare: lapte bătut.

Cină: telemea, iaurt.

 

 ZIUA 6 – LACTATE (degresate)

Mic dejun: lapte, brânză dulce.

Gustare: telemea.

Prânz: brânză dulce de vaci, iaurt.

Gustare: ceai neîndulcit.

Cină: kefir, telemea.

 

ZIUA 7 – LEGUME ȘI FRUCTE (ce găsiți, după anotimp)

Mic dejun: salată de vinete, salată de roșii, ceapă, ardei, ridichii, castraveți.

Gustare: piersici, căpșune, mandarine, grapefruit.

Prânz: fasole verde cu ciuperci la cuptor, salată verde.

Gustare: pomelo, nectarine, pepene verde, mere.

Cină: conopidă cu morcovi și țelină, la cuptor.

 

ZIUA 8 – LEGUME ȘI FRUCTE (ce găsiți, după anotimp)

Mic dejun: ciuperci pe grătar, salată de varză.

Gustare: pepene galben, piersici, kiwi, și o cafea.

Prânz: broccoli, morcovi și țelină la cuptor, salată de roșii, ardei, ceapă și lămâie.

Gustare: mere, mandarine, vișine, mure.

Cină: salată de conopidă fiartă, cu ceapă.

 

ZIUA 9 – LEGUME ȘI FRUCTE (ce găsiți, după anotimp)

Mic dejun: salată verde cu morcov felii sau ras, ardei, ceapă, castraveți și roșii.

Gustare: mere, pepene galben, portocale, piersici.

Prânz: vinete la cuptor cu conopidă și broccoli.

Gustare: pomelo, kiwi, mandarine, vișine, căpșune.

Cină: salată de ridichii, cu țelină și ciuperci la cuptor.

Nu ratați aceste rețete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: