Paleuri Delicioase

INGREDIENTE:

– Coji:
200 gr unt moale
100 gr zahăr (200 gr pentru cine vrea mai dulce)
3 ouă
300 gr făină
o linguriță praf de copt
vanilie, esență de rom

– Cremă:
100 gr ciocolată amăruie (45% cacao)
100 gr smântână sau frișcă

– Glazura:
100 gr ciocolată amăruie (45% cacao)

MOD DE PREPARARE:
Coji: Se freacă untul cu zahăr și se adaugă ouăle pe rând, vanilia, făina și praful de copt. Din acest aluat se pun grămăjoare cu lingura pe tavă, la 2 cm distanță și se coc 15 minute, sau până când se rumenesc. Se lasă la răcit.
Crema: Se pune pe foc smântâna, se adaugă ciocolata, se omogenizează bine, apoi se răcește la frigider și se pune pe paleuri.
Glazura: Se topește ciocolata într-o crăticioară, apoi se pune într-o formă de ornat (merge și o pungă cu colțul tăiat) și se ornează frumos paleurile.

Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: