Prăjitură pufoasă cu piersici (ori nectarine sau prune) în tavă de brioșe

Un blat pufos, cu arome de piersici coapte. Iată o minune de prăjitură, atât de bună și atât de ușor de făcut.
Urmăriți videoclipul și veți face cea mai bună prăjitură cu fructe:
Noi o facem acum cu piersici și nectarine, dar e la fel de bună cu prune, sau alte fructe.
- 3-4 piersici sau nectarine, sau 500 g prune
- 250 g făină
- 100 g zahăr
- un praf de copt
- 150 ml lapte
- 2 ouă
- 100 g unt topit
- vanilie
- scorțișoară

MOD DE PREPARARE:
Punem într-un bol solidele: făina, zahărul, praful de copt și scorțișoara, și le amestecăm cu un tel.
În alt bol punem laptele, cele 2 ouă, untul topit și vanilia. Le amestecăm cu telul, să se încorporeze.
Acum turnăm amestecul lichid peste cel solid, și încorporăm ușor cu paleta, de sus în jos.
Când avem un aluat nu prea tare, îl punem cu lingura într-o tavă de prăjituri, care poate fi de orice fel, nu neapărat ca aceasta.
Deasupra așezăm fructele tăiate în jumătăți, felii sau cuburi.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, cam 20 de minute la foc moderat, sau până când se rumenesc frumos. Vor crește mult și vor mirosi incredibil de frumos și îmbietor, a aluat rumen și a piersici coapte, sau alte fructe la cuptor.
Poftă bună!