Tartă cu căpșuni și brânză de vaci

5 from 1 reviews
Tartă cu căpșuni și brânză de vaci - 8 porții
 
Ce poate fi mai bun decât o tartă cu brânzică dulce și căpșuni, acum, când e vremea lor și tocmai s-au copt. Iată de ce avem nevoie pentru această tartă delicioasă și parfumată.
Autor:
Ingrediente
  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 200 g făină
  • 100 g unt
  • 50 g zahăr
  • 100 ml iaurt
  • un ou
  • Pentru cremă avem nevoie de:
  • 350 g brânză
  • 400 g căpșuni
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri miere
  • gelatină
Mod de preparare
  1. Frecăm untul cu zahăr, apoi adăugăm iaurtul, făina, oul, și dăm la rece 30 de minute.
  2. Apoi punem aluatul în forma de tartă unsă și tapetată, și coacem 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
  3. Separat frecăm brânza cu miere și iaurt, iar când tarta s-a copt și s-a răcit, punem crema pe deasupra și ornăm cu căpșuni și gelatină pentru întărire.
Nota
Se face ușor, e un deliciu, și se mănâncă imediat.
Încercați-o și vă asigur că nu veți regreta.
Poftă bună!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: