Tartă cu căpșuni și brânză de vaci
0 Comment

Tartă cu căpșuni și brânză de vaci - 8 porții
Ce poate fi mai bun decât o tartă cu brânzică dulce și căpșuni, acum, când e vremea lor și tocmai s-au copt. Iată de ce avem nevoie pentru această tartă delicioasă și parfumată.
Autor: Retete Diete
Ingrediente
- Pentru blat avem nevoie de:
- 200 g făină
- 100 g unt
- 50 g zahăr
- 100 ml iaurt
- un ou
- Pentru cremă avem nevoie de:
- 350 g brânză
- 400 g căpșuni
- 100 ml iaurt
- 2 linguri miere
- gelatină
Mod de preparare
- Frecăm untul cu zahăr, apoi adăugăm iaurtul, făina, oul, și dăm la rece 30 de minute.
- Apoi punem aluatul în forma de tartă unsă și tapetată, și coacem 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
- Separat frecăm brânza cu miere și iaurt, iar când tarta s-a copt și s-a răcit, punem crema pe deasupra și ornăm cu căpșuni și gelatină pentru întărire.
Nota
Se face ușor, e un deliciu, și se mănâncă imediat.
Încercați-o și vă asigur că nu veți regreta.
Poftă bună!
Încercați-o și vă asigur că nu veți regreta.
Poftă bună!