Tiramisu delicios 🍓 Se face imediat, cu doar 5-6 căpșuni!

INGREDIENTE
câteva căpșuni (5-6)
o cană de frișcă (merge și un plic)
câteva pișcoturi (8-10 buc.)
MOD DE PREPARARE
Spălăm căpșunile și le tăiem cu cuțitul în felii subțiri, pe lung.
Așezăm feliile pe peretele unei caserole. Aceasta este de 12/20 cm.
Batem frișca tare și punem un strat (cam o treime), să îmbrăcăm caserola tapetată cu căpșune.
Peste frișcă așezăm câte pișcoturi încap.
Pentru cine le vrea moi, se pot stropi cu puțin lapte, altfel rămân tari și deși sunt bune, se taie mai greu.
Le acoperim cu al doilea strat de frișcă.
Deasupra așezăm al doilea strat de pișcoturi.
Peste ele punem ultimul strat de frișcă și nivelăm frumos.
Putem orna cu câteva felii de căpșuni, chiar dacă la servire vom întoarce caserola invers și vom scoate tortul pe tavă.
Se poate orna cu frunze de busuioc sau căpșuni întregi.
Este un deliciu rapid și ușor de făcut, cu foarte puține ingrediente.
Poftă bună !