Tort Pavlova – un vis cu savoarea fructelor

INGREDIENTE:

6 albușuri
200 g zahăr pudră
250 g mascarpone
500 g frișcă
200 g căpșune, zmeură, afine, mure, mentă – fructe proaspete, din dulceață sau compot

MOD DE PREPARARE:

Batem 6 albușuri cu 200 g zahăr pudră.
Putem încorpora și câteva fructe fără sâmburi.
Coacem 3 foi sau un blat pe care-l tăiem în 3 foi.

Batem frișca.
Încorporăm în ea 250 g mascarpone.

Scoatem sâmburii sau tăiem fructele.

Punem câte o foaie, frișcă și fructe.

Pudrăm cu zahăr.
Tot pe canalul Rețete Diete găsiți și alte rețete de afumătură, sau de preparat carnea de porc, slănină, jumări, kaiser, ciolan afumat, mâncare de post, conserve de iarnă, dar și cozonaci și alte bunătăți, sau diete și sfaturi utile.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: