Varianta 2 de meniuri

Meniu 1:

Mic-dejun:  ou, pui,  lapte cu cereale

Gustare: un măr, o banană

Prânz:  2 felii de pâine; o salată de peşte (2 roşii, 1 castravete,  3 frunze de salată verde, un peşte, puţin ulei, zeamă de lămâie), ciorbă fasole

Gustare: o portocală

Cina: cârnăciori cu garnitură de legume (conopidă, morcov) fierte , sau fasole bătută

 

Meniu 2:

Mic dejun: 50 g pâine ; 2 mici;  ceai

Gustare: 1 banană, fulgi de ovăz

Prânz: 100 g carne de porc la grătar + pilaf de orez, supă de găluşti

Gustare: o portocală, un măr

Cina: 100 g mamaliguţă+ 100 g brânză vaci +20 g unt + smântână, un peşte

 

Meniu 3:

Mic dejun: 150 g iaurt +50 g fulgi de ovăz, ou, cârnăciori

Gustare:  compot

Prânz: Tocaniţă din carne de vită + salată , supă găluşti

Gustare: gris cu lapte + un măr verde

Cina: 200 g cartofi copţi cu smântână + un peşte pe grătar + salată

 

Meniu 4:

Mic dejun: 2 felii pâine cu seminţe + brânză sau dulceaţă + 20 g unt; peşte, ceai

Gustare: 50 g fructe uscate

Prânz: paste + sos roşii + pui la grătar, ciorbă

Gustare: un măr, fulgi de ovăz

Cina: cârnăciori + salată , varză călită

 

Meniu 5:

Mic dejun: ou, pui + salată; iaurt

Gustare: 20 g ciocolată amară

Prânz: 200 g amestec legume   + 100 g friptură porc, supă

Gustare: 100 g mango + 1 portocală medie + 1 măr verde

Cina: 100 g paste + sos roşii + peşte

 

Meniu 6:

Mic dejun: 150 g lapte;  fulgi de cereale (amestec de grâu, secară, ovăz, orz); macaroane cu brânză

Gustare: o pară; o mandarină

Prânz: ficat, piure de cartofi, ciorbă

Gustare: 200 g struguri

Cina: 100 g mamaliguţă + 100 g brânză vaci +20 g unt + smântână, un peşte

 

Meniu 7:

Mic dejun: 50 g caşcaval/brânză; ou, salată; cremvuşti; ceai

Gustare: un baton de cereale, lapte

Prânz: 300 g supă  cu găluşti + peşte cu sos de lămâie sau usturoi

Gustare: un măr verde

Cina: 200 g salată orientală, cârnăciori sau mici

retete diete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: