Varianta 2 de meniuri
Meniu 1:
Mic-dejun: ou, pui, lapte cu cereale
Gustare: un măr, o banană
Prânz: 2 felii de pâine; o salată de peşte (2 roşii, 1 castravete, 3 frunze de salată verde, un peşte, puţin ulei, zeamă de lămâie), ciorbă fasole
Gustare: o portocală
Cina: cârnăciori cu garnitură de legume (conopidă, morcov) fierte , sau fasole bătută
Meniu 2:
Mic dejun: 50 g pâine ; 2 mici; ceai
Gustare: 1 banană, fulgi de ovăz
Prânz: 100 g carne de porc la grătar + pilaf de orez, supă de găluşti
Gustare: o portocală, un măr
Cina: 100 g mamaliguţă+ 100 g brânză vaci +20 g unt + smântână, un peşte
Meniu 3:
Mic dejun: 150 g iaurt +50 g fulgi de ovăz, ou, cârnăciori
Gustare: compot
Prânz: Tocaniţă din carne de vită + salată , supă găluşti
Gustare: gris cu lapte + un măr verde
Cina: 200 g cartofi copţi cu smântână + un peşte pe grătar + salată
Meniu 4:
Mic dejun: 2 felii pâine cu seminţe + brânză sau dulceaţă + 20 g unt; peşte, ceai
Gustare: 50 g fructe uscate
Prânz: paste + sos roşii + pui la grătar, ciorbă
Gustare: un măr, fulgi de ovăz
Cina: cârnăciori + salată , varză călită
Meniu 5:
Mic dejun: ou, pui + salată; iaurt
Gustare: 20 g ciocolată amară
Prânz: 200 g amestec legume + 100 g friptură porc, supă
Gustare: 100 g mango + 1 portocală medie + 1 măr verde
Cina: 100 g paste + sos roşii + peşte
Meniu 6:
Mic dejun: 150 g lapte; fulgi de cereale (amestec de grâu, secară, ovăz, orz); macaroane cu brânză
Gustare: o pară; o mandarină
Prânz: ficat, piure de cartofi, ciorbă
Gustare: 200 g struguri
Cina: 100 g mamaliguţă + 100 g brânză vaci +20 g unt + smântână, un peşte
Meniu 7:
Mic dejun: 50 g caşcaval/brânză; ou, salată; cremvuşti; ceai
Gustare: un baton de cereale, lapte
Prânz: 300 g supă cu găluşti + peşte cu sos de lămâie sau usturoi
Gustare: un măr verde
Cina: 200 g salată orientală, cârnăciori sau mici