Biscuiți – ruladă, din dovleac și nuci
0 Comment

Biscuiți - ruladă, din dovleac și nuci
Știm cu toții cât de bune și sănătoase sunt nucile și dovleacul, de aceea vom face azi niște biscuiți care se topesc în gură, de buni și pufoși ce sunt.
Autor: Retete Diete
Ingrediente
- Pentru foaia de nuci
- - 150 g făină
- - 100 g nuci măcinate sau mărunțite
- - 50 g zahăr
- - un ou
- - 50 g unt
- - ½ pachet praf de copt
- Pentru foaia de dovleac
- - 100 g făină
- - 100 g dovleac copt
- - 50 g unt
- - 50 g zahăr
- - un ou
- - ½ pachet praf de copt
Mod de preparare
- Facem două foi, una din ingredientele pentru foaia de nuci, și alta din ingredientele pentru foaia de dovleac.
- Una dintre foi o puteți da pe jumătate, pentru a avea 3 foi, pe care le suprapunem, și le rulăm împreună, ca o ruladă.
- Dăm rulada la rece 30 de minute, apoi o tăiem felii de 1 cm grosime, pe care le punem în tava tapetată cu hârtie de copt și le coacem 15 minute, sau până când se rumenesc.
Nota
Sunt niște biscuiți aspectuoși și delicioși, de care nu vă veți sătura niciodată și sigur veți mai face această rețetă atât de ușoară.
Poftă bună!
Poftă bună!