Spumă de căpșuni – celebrul desert catifelat, parfumat și răcoritor

Moale și cremos ca o catifea, parfumat ca un vis de vară, și răcoritor.
Acesta este cel mai celebru desert, dar și cel mai simplu de făcut, rapid și cel bun.

Ne trebuie doar două ingrediente.

5 from 1 reviews
Spumă de căpșuni - celebrul desert catifelat, parfumat și răcoritor
 
Autor:
Ingrediente
  • o cană de frișcă - lichidă, la plic, sau de oricare
  • o cană de căpșuni

MOD DE PREPARARE

Batem frișca spumă tare.
Spălăm căpșunile. Pe cele mici le lăsăm întregi, iar pe cele mari le tăiem în două sau patru.
Punem o parte din căpșuni peste frișcă și le mixăm împreună. Nu trebuie mixate mult, deoarece căpșunile sunt moi și se mixează repede, și-n plus, vrem să rămână în cremă și bucățele mici de fruct.
Obținem astfel o cremă foarte fină și aromată, pe care o servim în cupe, împreună cu bucăți sau căpșuni întregi.
Este un desert miraculos, cu arome îmbietoare.
Urmați acest film pentru a reuși o rețetă perfectă și reveniți mâine, când vom face alte rețete delicioase.

 

Urmăriți rețeta video aici:

 

Galerie foto deserturi cu căpșuni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: