Dacă aveți 2-3 cartofi, faceți în câteva minute aceste chiftele de post delicioase!

Se fac repede, ușor, cu puține ingrediente, și sunt incredibil de gustoase.
INGREDIENTE
2-3 cartofi
un morcov
2 cepe
sare, piper, curcumă
pătrunjel, condimente după gust
puțină făină
2 căței de usturoi
MOD DE PREPARARE
Curățăm cartofii, îi tăiem și-i punem la fiert. Când s-au înmuiat, îi pasăm ca pentru piure.
Dăm morcovul pe răzătoare,
tocăm doar o ceapă mărunt,
și le călim în puțin ulei.
Le punem peste cartoful pasat, cu verdeață, 1/2 linguriță de curcumă
și condimente după gust.
Zdrobim și 2 căței de usturoi și amestecăm totul.
Ceapa se taie pe jumătate și se desfac foile.
Acestea se vor umple cu compoziția.
Pentru rumenire, le dăm prin puțină făină sau pesmet.
Mai presărăm puțină curcumă, pentru culoare.
Încingem tigaia cu ulei și le punem la prăjit. Când s-au rumenit pe o parte, le întoarcem pe cealaltă. Totul durează doar câteva minute.
Sunt atât de bune aceste chiftele de post, că veți face mereu.
Poftă bună!