Enzime naturale în pielița de la pipota de pui

Enzimele sunt miracolul vieții, ele întăresc sistemul imunitar și redau vitalitatea. Se distrug prin fierbere, de aceea consumul de legume și fructe crude este esențial.
O miraculoasă sursă de enzime este cuticula, sau pielița de pe pipota de pui.
Cuticula de pipotă de pui previne indigestiile, aciditatea, greața, balonarea, crampele, diareea, constipația, disconfortul biliar, durerile hepatice și pancreatice, protejează mucoasa gastrică, previne formarea calculilor biliari și renali, este detoxifiantă.
Praful de cuticulă de pipotă este recomandat în cazul hepatitelor, ulcerului, gastritelor, pancreatitelor, dischineziei biliare, litiazei renale.

Preparare și administrare
Se scoate pielița interioară de culoare galbenă de la pipota de pui, se spală, se usucă și se râșnește.
Din acest praf se ia o linguriță dimineața pe stomacul gol.
Pentru a dizolva și elimina pietrele la rinichi și bilă, se face cura 3 săptămâni.

Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂
Muzica fundal: Float, Biblioteca YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: