Ardei capia prăjit în ulei, pus la borcan cu oțet

Kapia prăjit în ulei

Kapia prăjit în uleiArdei capia se prăjesc în ulei, se curăţă de coajă şi se  aşează în borcane. Peste ei se pune un amestec fierbinte din: o parte oţet, trei părţi apă, la fiecare litru de lichid adăugând o lingură de sare şi 3 de zahăr. Se sterilizează 10 minute şi se răcesc în pături.

Vedeți și alte rețete delicioase de murături:

Murături asortate la oțet pentru iarnă, fără conservanți:

Castraveți la oțet pentru iarnă, fără conservanți, crocanți și dulci-acrișori

Murături de iarnă țărănești, la apă, cu TABEL valori nutritive: calorii, colesterol, vitamine:

Gogonele de iarnă murate la apă, rețeta veche:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: