Omletă cu ciuperci și conopidă. Rețetă rapidă și mâncare delicioasă

Astăzi vă propun o rețetă ușoară, gustoasă și sățioasă. Doar așa veți mai mânca ciupercile și mai ales conopida de acum înainte.

Ingrediente (ingredients):
3 ouă (3 eggs),
conopidă (cauliflower),
ciuperci (mushrooms),
ceapă verde (green onion),
sare, piper, curcumă după gust (salt, pepper, turmeric).

Mod de preparare:
Tăiem câteva buchețele de conopidă și le fierbem 10 min în apă cu sare. Adăugam o jumătate de lămâie în oala în care fierbem (cu capac).

Tăiem ciupercile felii. Incingem uleilul și prăjim ciupercile 2-3 min până se înmoaie.

În timpul acesta tăiem ceapa verde. O adăugăm în tigaie. Apoi adăugm și conopida fiartă.

Batem 3 oua și le adăugm în tigaie.

Potrivim de sare, piper și curcumă.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: