Pasca tradițională

 

PASCA – rețeta tradițională, cea mai bună, simplă și usor de facut

Ingrediente:
Aluat
– 200 g făină
– 2 ouă
– 10 g drojdie
– 50 ml lapte
– 100 g zahăr
Umplutura de brânză
– 500 g brânză de vaci
-100 g smântână
– 100 g zahăr
– 2 linguri făină
– 2 linguri gris
– un plic zahăr vanilat
– 2 ouă
– 5 g bicarbonat
– o linguriță zeamă de lămâie
– 100 g unt
– 100 g stafide

Modul de preparare il puteti vedea in clipul urmator.
Daca-l urmati pas cu pas, veti reusi o reteta perfecta.

Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați si la canalul YouTube, e gratis 🙂

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: