Plăcintă bună cu brânză dulce de vaci

Crema:
500 gr brânză dulce de vaci
3 ouă
o ceașcă zahăr
o ceașcă de cartof fiert și pasat
100 gr unt
un pachet praf de copt, vanilie
Se amestecă gălbenușurile cu zahăr, cartoful pasat, unt, praf de copt și vanilie, apoi se adaugă brânza dulce și albușul bătut spumă.
Blat:
un ou
2 cești făină
o ceașcă zahăr
o ceașcă lapte
2 linguri ulei
un pachet praf de copt
10 nuci tocate
Se amestecă toate deodată și se obține un aluat nu prea tare, care se pune în tava de copt.
Peste blat se adaugă crema cu brânză dulce și se dă la cuptor până când se coace blatul și se rumenește crema frumos.
Se taie și se servește caldă, chiar fierbinte, pudrată cu zahăr farin pe deasupra. Când o tai, iese un abur îmbietor, care miroase a plăcintă bună, bună, ca la mama acasă 🙂
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Please Subscribe to Rețete Diete Mulțumesc 🙂