Stufat de miel

Ingrediente:

câteva coaste de miel
5 legături de ceapă verde
3 legături de usturoi verde
2 legături mărar
roşii sau bulion
sare, piper, ulei

Preparare:

Se spală coastele cu apă rece, iar ceapa verde si usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Prăjim coastele în ulei,apoi călim ceapa şi usturoiul, peste care se adaugă roşiile sau bulionul, după gust. Se potriveşte de sare si piper. Coastele prăjite le punem în tava unsă cu ulei, deasupra punem sosul de ceapă şi usturoi, şi de ţine la cuptor 20 de minute. Dupa ce scoatem din cuptor, presărăm pe deasupra mărar tocat.

Stufat de miel

Poftă bună, cu reţete delicioase şi diete sănătoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: