Căprioară cu vin alb şi rosmarin

Ingrediente: Căprioară cu vin alb şi rosmarin
carne de căprioară,
ulei de măsline,
usturoi,
rosmarin,
vin alb

Mod de preparare:
Carnea nu se frăgezeşte în baitz ci se taie bucăţi cam de 4 cm grosime,se pune într-o oală smălţuită cu ulei de măsline şi vin alb, în părţi egale astfel încât bucăţile să fie acoperite cam 1/2. Se pun 10 căţei de usturoi şi rosmarin.
Se băgă la cuptor la foc cât mai mic timp de 4-5 ore până ce sosul a scăzut şi carnea se desprinde uşor. Se strecoară sosul de rosmarin.
Se serveşte cu piure proaspăt de cartofi în care se poate adăuga  şi un păstârnac fiert şi făcut pastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: