Chifteluțe din ciuperci – rețeta simplă de post
0 Comment

INGREDIENTE:
1 kg ciuperci proaspete
2 cepe
3 linguri ulei
o lingură bulion
o căpățână usturoi
3-4 linguri pesmet
mărar, pătrunjel
sare, piper, susan
măsline
– opțional un ou și o felie de brânză grasă, dacă nu e de post
MOD DE PREPARARE:
Ciupercile se taie mărunt și se înăbușă până scade apa lăsată.
Adăugăm celelalte ingrediente și amestecăm până se leagă.
Modelăm chifteluțe cu mâna udă și le punem în tava unsă pentru 30 de minute.
Sunt la fel de delicioase și calde, dar și reci.
Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂