Dulciuri dietetice: Biscuiți cu albuș
0 Comment

Deserturi recomandate în gastrita cu hiperaciditate și în boala ulceroasă
Biscuiți cu albuș (4 porții)
Biscuiți cu albuș
Autor: Retete Diete
Ingrediente
- 80 g zahăr,
- 4 albușuri,
- ¼ pachet zahăr vanilat.
Mod de preparare:
Se bat albușurile spumă. Când spuma se ține singură pe tel, se adaugă zahărul, sub formă de ploaie, bătând continuu. Se pune apoi compoziția într-un cornet, cu ajutorul căruia se formează bastonașe, pe o tavă presărată cu făină sau tapetată cu hârtie. Se coc la un foc potrivit.
Biscuiții pot fi serviți simpli sau cu compot pasat, frișcă bătută cu zahăr, o cremă de vanilie sau cu spumă de mere.
Observație: Se recomandă și persoanelor suferinde de ficat, gută, rinichi, inimă și colită.