Dulciuri dietetice: Biscuiți cu albuș

Deserturi recomandate în gastrita cu hiperaciditate și în boala ulceroasă

Biscuiți cu albuș (4 porții)

5 from 1 reviews
Biscuiți cu albuș
 
Autor:
Ingrediente
  • 80 g zahăr,
  • 4 albușuri,
  • ¼ pachet zahăr vanilat.

Mod de preparare:

Se bat albușurile spumă. Când spuma se ține singură pe tel, se adaugă zahărul, sub formă de ploaie, bătând continuu. Se pune apoi compoziția într-un cornet, cu ajutorul căruia se formează bastonașe, pe o tavă presărată cu făină sau tapetată cu hârtie. Se coc la un foc potrivit.

Biscuiții pot fi serviți simpli sau cu compot pasat, frișcă bătută cu zahăr, o cremă de vanilie sau cu spumă de mere.

Observație: Se recomandă și persoanelor suferinde de ficat, gută, rinichi, inimă și colită.

Rețeta video:

Biscuiți delicioși:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: