Bruschete de post – rețetă vegană

Bruschetele sunt preparate ușoare și rapide, de origine italiană.
Se pot face și cu mai multe ingrediente, dar pentru că suntem în post, vom face bruschete simple, de post, care merg foarte bine la vegetarieni sau persoane la dietă.
Bruschetele sunt foarte sănătoase și au un miros îmbietor, sunt delicioase și se fac ușor și repede, la orice oră, și cu ce avem prin casă.
Urmăriți acest film pentru câteva idei de bruschete delicioase.

INGREDIENTE:
* De bază:
– baghetă, pâine feliată sau turte (lipii) mici, făcute în tigaie
– usturoi
– o lingură ulei de măsline
* Ornamente după preferință:
– roșii proaspete și ardei, sau pastă de roșii și ardei la borcan
– ceapă albă, roșie sau chiar ceapă verde
– câteva măsline
– verdeață: pătrunjel, busuioc, oregano sau orice preferați


MOD DE PREPARARE:
Eu nu folosesc pâine din comerț, de aceea voi face două turte mici, coapte în tigaie, din: 10 g drojdie, 100 g făină, 100 ml apă caldă, un praf de sare și o linguriță de zahăr. Când s-au copt, le ung cu puțin ulei de măsline. Le puteți pune la cuptor 2 minute, pentru a fi puțin crocante.
Se toacă mărunt legumele proaspete: roșie, ceapă, ardei, usturoi și verdeață.
Pentru prima bruschetă voi folosi pastă de roșii și ardei capia de la borcan.
Pe a doua bruschetă voi pune legume proaspete.
Le ornez cu ceapă, usturoi, verdeață și măsline.
Se mănâncă reci, dar de asemenea se pot încălzi puțin în tigaie sau la cuptor, să se pătrundă aromele mai bine.
Oricum, sunt delicioase.

Alte rețete de post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: