Dieta indiană – Slăbești 8 kg în 7 zile

Dieta indiană – Meniu pe zile – Slăbești 8 kg în 7 zile

Dieta indiană este cea mai bună dietă vegetariană pentru reducerea nivelului de grăsime și a greutății, dar și pentru îmbunătățirea metabolismului.
Cu ea se pierd 5 până la 8 kilograme în 7 zile, se elimină toxinele și grăsimea de pe burtă și se acumulează energie iar pielea devine luminoasă.

Ziua 1 – doar fructe, cu excepţia strugurilor, bananelor, lychee şi mango. Se recomandă pepene verde, mere, portocale, rodii, căpşuni şi pepeni galbeni. Pot fi și 20 de mese pe zi, dar numai de fructe.
Ziua 2 – doar legume, oricâte, dar fierte sau crude.
Ziua 3 – se combină ziua 1 și 2, adică fructe și legume, mai puțin cartofi.
Ziua 4 – 6 banane și 4 pahare de lapte.
Ziua 5 – roşii, varză, germeni de grâu, soia şi brânză de vaci. Se poate face supă cu acestea.
Ziua 6 – supă de legume fără roșii.
Ziua 7 – suc de fructe proaspete, o ceaşcă de orez brun și legume.

Reguli de bază
Legume permise:
• Cartofi la micul dejun din ziua 2, deoarece amidonul reduce grăsimea abdominală.
• Castravete .
• Salată .
• Varza – care ajută la creşterea imunităţii, datorită vitaminei C.
• Broccoli – sursă importantă de fibre şi calciu
• Ardeii gras – arde grăsimile.
• Ceapa – arde grăsimea stocată.
• Spanac – arde caloriile.
• Morcovi.
• Conopidă.
În cazul consumului de alimente non-vegetariene se recomandă:
2 ouă pentru micul dejun
pui fiert sau peşte copt pentru prânz

MENIURI și REȚETE:

Ziua 1:
– Mic dejun, ora 8,00 – 1 măr și 1 pahar de apă
– Gustarea ora 10.30 – pepene galben și 1 pahar de apă
– Prânz, ora 12.00 – pepene verde și 2 pahare de apă
– Gustarea, ora 16:00 – 1 portocală și 1 pahar de apă
– Gustare, ora 18.30 – 1 pară, 1 pahar de apă
– Cina, ora 20.00 – 1 guava, 1/2 grapefruit și 2 pahare de apă

Ziua 2:
– Mic dejun, ora 8,00 – 1 cartof fiert și o linguriță unt
– Gustarea ora 10.30 – varză şi salată verde, 1 pahar de apă
– Prânz, ora 12.00 – 1 castravete, 1 ceapă, 1 morcov, 2 pahare de apă
– Gustarea, ora 16:00 – 1 cană de broccoli fiert, 1/2 cană de ardei, 2 pahare de apă
– Gustare, ora 18.30 – 1 cană conopidă fiartă, 1 pahar de apă
– Cina, ora 20.00 – Mix de morcov, sfeclă, broccoli şi fasole verde, 2 pahare de apă

Ziua 3:
– Mic dejun, ora 8,00 – pepene galben sau 1 măr, 2 pahare de apă
– Gustarea ora 10.30 – 1 pară, felii de ananas, 2 pahare de apă
– Prânz, ora 12.00 – 1 castron cu mix de castravete, ceapă, morcovi, salată verde, 2 pahare de apă
– Gustarea, ora 16:00 – 1 portocală sau 1/2 grapefruit şi 1 pahar de apă
– Gustare, ora 18.30 – 1 pară sau 1 guava
– Cina, ora 20.00 – 1 bol de broccoli fiert, 1/2 sfeclă fiartă, 1/2 cană papaya crudă, 2 pahare de apă

Ziua 4:
– Mic dejun, ora 8,00 – 2 banane, 1 pahar de lapte
– Gustarea ora 10.30 – Banana se amestecă cu 1 cană de lapte
– Prânz, ora 12.00 – 1 castron de supă de legume făcută cu varză, morcovi şi ceapă
– Gustarea, ora 16:00 – Shake-ul de banană realizat cu 1 banană şi 1 pahar de lapte
– Cina, ora 20.00 – 2 banane şi 1 pahar de lapte
8 – 10 pahare de apă pe parcursul zilei.

Ziua 5:
– Mic dejun, ora 8.00 – 2 roşii, fasole roşie fiartă, 2 pahare de apă
– Gustarea10.30 – o ceaşcă de tofu sau caş, 2 pahare de apă
– Prânz, ora 12.00 – un castron de brânză, 2 roşii, spanac, 2 pahare de apă
– Gustarea de ora 16.00) – salată verde cu ceapă, suc de lămâie, piper şi un vârf de sare, 2 pahare de apă
Cina, ora 20.00 – Curry din soia / supa de legume, castravete şi salată de roşii din 1 castravete şi 2 roşii, 2 pahare de apă

Ziua 6:
– Mic dejun, ora 8.00 – 1 castron de legume fierte sau cu sos, 2 pahare de apă
– Gustarea, 10.30 – boabe de fasole fierte cu roşii, 2 pahare de apă
– Prânz, ora 12.00 – 1 ceaşcă de orez brun fiert, supă de legume, 2 pahare de apă
– Gustare, ora 16.00 – 1 măr, 1 pahar de apă
– Gustare, ora 18.30 – 1 castron mic de linte fiartă, cu sare şi suc de lămâie, 1 pahar de apă
– Cina, ora 20.00 – 1 castron de legume fierte amestecate, 1 pahar de apă

Ziua 7:
– Mic dejun, ora 8,00 – 1 bol de pepene galben, 1 pahar de apă
– Gustarea ora 10.30 – Fructe proaspete sau congelate, sau 1 morcov și 1 pahar de apă
– Prânz, ora 12.00 – 1 ceaşcă de orez brun fiert, 1 castron de legume uscate și 2 pahare de apă
– Gustarea, ora 16,00 – 1 măr sau 1 pară, 1 pahar de apă
– Gustare, ora 18,30 – 1 guava, 1 pahar de apă
– Cina, ora 20.00 – 1 castron de supă de legume mixte și 2 pahare de apă

Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂

2 thoughts on “Dieta indiană – Slăbești 8 kg în 7 zile”

  1. Dieta indiana spune:

    Super dieta. Am reusit sa dau jos kilograme bune cu aceasta dieta indiana. Recomand cu drag 🙂

    1. admin spune:

      Multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: