Gogoşari umpluţi cu varză tocată la oţet

Gogoşari umpluţi cu varză tocată la oţel

Se spală gogoşarii, se curăță de cotoare şi se umplu cu varză tocată fideluță.Gogoşari umpluţi cu varză tocată la oţel
Se opăresc cu lichid din: o parte oţet, trei părţi apă, la fiecare litru de lichid adăugând o lingură de sare şi 3 de zahăr. Se sterilizează 10 minute şi se răcesc în pături.

Vedeți și alte rețete delicioase de murături:

Murături asortate la oțet pentru iarnă, fără conservanți:

Castraveți la oțet pentru iarnă, fără conservanți, crocanți și dulci-acrișori

Murături de iarnă țărănești, la apă, cu TABEL valori nutritive: calorii, colesterol, vitamine:

Gogonele de iarnă murate la apă, rețeta veche:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: