Pilaf de orez cu friptură la grătar – rețeta simplă, veche, gustoasă și sănătoasă
0 Comment

INGREDIENTE:
– felii de carne de pui dezosat sau de porc
– 2 căni orez
– 4 căni apă
– 2 cepe, 2 roșii sau bulion, 1 morcov, 1 ardei, ciuperci opțional
– mărar, pătrunjel, sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Se fierbe orezul în apă până se înmoaie bobul.
Separat se face sosul din legume și se pune peste orez.
Se presară mărar, pătrunjel, sare, piper, după gust.
Deasupra se așează o felie de friptură la grătar.
Nu folosiți ulei, că e toxic.
Poftă bună!
Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂