Prăjitură cu struguri, la tavă

Facem azi cea mai simplă și rapidă rețetă de prăjitură, ușor de făcut, și care totdeauna iese delicioasă.
E toamnă, vremea strugurilor, și după ce am făcut must, compot, dulceață și gem, să facem și o delicioasă prăjitură cu struguri.
Urmăriți acest film pentru a face cea mai bună tavă de prăjituri.

INGREDIENTE:
– 3 ouă
– o cană lapte
– o cană zahăr
– 3 căni făină
– 5 linguri ulei
– un plic praf de copt
– o ceașcă nuci tocate
– scorțișoară, vanilie, esență de rom


Pentru măsurătoare folosim cană obișnuită, de 250 ml.
Rețeta e simplă, doar se amestecă toate ingredientele într-un bol, apoi se toarnă în tavă. Pe deasupra așezăm boabe de struguri.
Dăm la cuptor 30 de minute, sau până când se rumenește (în funcție de cuptor).
Se poate tăia caldă, e bună, parfumată, și se mănâncă imediat.
Această prăjitură se poate face și cu alte fructe (cireșe, vișine) sau chiar și fără fructe, e la fel de bună.

Compot de struguri fără conservanți, rețetă simplă pentru iarnă

Cum prepari vin de casă natural 100% (must) și bun ca la mama acasă

Dulceață de struguri


Gem de struguri – magiun incredibil de gustos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: