2 morcovi, o ceapă și 4 ouă! Câteva minute și cina este gata!!

Ingrediente (ingredients):
– ulei de măsline (olive oil)
– 3 căței de usturoi (3 cloves of garlic)
– 1 ceapă (1 onion)
– 2 morcovi (2 carrots)
– 1 ceapă verde (1 green onions)
– 1/2 ardei roșu (1/2 red peppers)
– sare + piper negru (salt + black pepper)
– 4 ouă (4 eggs)
– 1/3 cană de lapte (1/3 cup of milk)
– parmezan (parmesan)
MOD DE PREPARARE:
Punem ulei în tigaie.
Radem 3 căței de usturoi deasupra.
Adăugăm în tigaie ceapa tocată și călim puțin.
Mai punem 2 morcovi tocați mărunt sau rași.
Opțional, o jumătate de ardei roșu și praz tocat, sau ceapă verde.
Potrivim de sare, piper și condimente, călim bine și mutăm totul în castron.
Batem puțin cu telul 4 ouă cu 1/3 cană lapte și cașcaval ras.
Le înglobăm toate.
Ungem tava cu puțin ulei și punem compoziția.
Dăm la cuptor 15 minute la 200°C.