Salata dietetică de legume
0 Comment

Informaţii nutriţionale:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grăsimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g
Ingrediente:
60 gr castraveţi
40 gr dovlecel
60 gr cartofi fierţi
40 gr morcovi fierţi
60 gr roşii
20 gr fasole păstăi
40 gr varză sau conopidă
40 gr salată verde
40 gr ceapă verde
10 gr pătrunjel tocat
20 gr mazăre verde sau conservă
20 gr ulei de măsline
10 gr mărar tocat
5 gr suc de lămâie
10 g zahăr
Mod de preparare:
Se taie felii castraveţii, dovlecelul, cartofii, morcovii, roşiile şi păstăile.
Se taie varza, frunzele de salată, ceapa verde şi pătrunjelul.
Se fierb păstăile şi varza, apoi se lasă la răcit.
Într-un castron, se amestecă toate legumele şi verdeaţa şi se adauaga uleiul, zahărul, sucul de lămâie şi sare, după gust.