Varianta 1 de meniuri

Meniu 1:

Mic-dejun: un bol mic de lapte (150 ml) cu cereale integrale fără zaharuri, un suc de portocale proaspăt, o cafea neagră

Prânz:  2 felii de pâine din grâu integral; o salată cu ton (2 roşii, 1 castravete mediu,  3 frunze de salată verde mai mărişoare, o conservă de ton în suc propriu, puţin ulei de măsline, zeama de lămâie)

Gustare: o banană nu foarte mare

Cina: piept de pui la grătar (100 g) cu garnitură de legume (fasole verde, mazăre, conopidă, morcov) congelate fierte (cu puţină sare şi un strop de ulei de măsline) (150 g)

 

Meniu 2:

Mic-dejun: 50 g graham ; 2 ouă medii fierte; o cafea neagră mică/un ceai verde

Gustare: 1 banană

Prânz: 100 g muşchi porc grătar + 100 g orez fiert

Gustare: o portocală

Cina: 100 g mămăliguţă + 100 g brânză vaci +20 g unt de 65% grăsime

 

Meniu 3:

Mic dejun: 150 g iaurt 0,1% grăsimi +50 g fulgi de ovăz

Gustare: 100 g ananas din compot + un măr verde

Prânz: Tocăniţă din carne de vită + piure de cartofi cu unt şi lapte

Gustare: 100 g morcovi + un măr verde

Cina: 200 g cartofi copţi + un 100 g peşte pe grătar + 100 g salată varză albă

 

Meniu 4:

Mic dejun: 2 felii pâine cu seminţe + 20 g dulceaţă vişine + 20 g unt; o cafea neagră

Gustare: 50 g fructe uscate

Prânz: 100 g paste + 150 g sos roşii

Gustare: un măr şi o portocală

Cina: 100 g piept pui la grătar + salată (2 roşii, un castravete mediu, un ardei gras mediu,  o ceapă, 3 frunze de salată verde, puţin ulei de măsline, zeamă de lămâie)

 

Meniu 5

Mic dejun: 2 cremwurşti pasăre + o roşie; o cafea/ceai verde

Gustare: 20 g ciocolată amară

Prânz: 200 g amestec legume   + 100 g ceafă porc

Gustare: 100 g mango + 1 portocală medie + 1 măr verde

Cina: 100 g paste + sos roşii cu busuioc şi oregano + un pahar de vin roşu sec

 

Meniu 6:

Mic dejun: 150 g lapte (1.5% grăsime); fulgi de cereale (amestec de grâu, secară, ovăz, orz); cafea/ceai (neîndulcite)

Gustare: 100 g pere; 100 g mandarine

Prânz: 1 conservă de ton în suc propriu; 200 gr porumb, lămâie

Gustare: 200 g struguri

Cina: 200 g peşte la grătar; 400 g salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline

 

Meniu 7:

Mic dejun: 50 g caşcaval; 2 roşii; 1 cremwurşt pasăre; cafea/ceai neîndulcite

Gustare: un baton de cereale

Prânz: 300 g supă   cu 30 g de crutoane + o conservă de macrou file în ulei cu suc de lămâie

Gustare: un măr verde

Cina: 200 g salată orientală

retete diete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: