Fursecuri cu miere de albine, fără zahăr
0 Comment

Ingrediente:
100 gr miere, de preferat zaharisită sau de rapiță (mai groasă)
2 ouă
100 gr unt (dacă nu e foarte gras, se pot adăuga și 2 linguri de untură)
200 gr făină
10 nuci tocate mărunt, un pahar de stafide, câțiva sâmburi de caise, floarea soarelui, etc.
Mod de preparare:
Se freacă untul cu mierea și ouăle, se încorporează făina și se adaugă stafidele, nuca și sâmburii, obținând o cocă mai tare.
Se ia cu lingura din aluat și se pun grămăjoare în tavă.
Se coc la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumenesc ușor.
Se pot servi calde sau reci, eventual cu un pahar de chefir.
Sunt bune, sănătoase și aspectuoase.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂