Gogoşari umpluţi cu varză tocată la saramură

Gogoşari umpluţi cu varză tocată la saramură

Gogoşari umpluţi cu varză tocată la saramură Se spală gogoşarii, se curăță de cotoare şi se umplu cu varză tocată fideluta., apoi se opăresc cu saramură din apă şi o lingură de sare la 1 litru de apă. Se păstrează la rece.

Vedeți și alte rețete delicioase de murături:

Murături asortate la oțet pentru iarnă, fără conservanți:

Castraveți la oțet pentru iarnă, fără conservanți, crocanți și dulci-acrișori

Murături de iarnă țărănești, la apă, cu TABEL valori nutritive: calorii, colesterol, vitamine:

Gogonele de iarnă murate la apă, rețeta veche:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: