Murături asortate

Murături asortate

Ingrediente:Murături asortate

Legume
3 kg gogoşari,
1 kg morcovi,
2 ţeline mari cu frunze,
2 conopide.

Lichid
½ litru oţet,
½ kg zahăr,
¼ litru ulei,
sare.

Mod de preparare:
Legumele date pe răzătoare se pun în borcane şi se acoperă cu lichidul clocotit şi câteva aspirine pisate. Se răcesc în pătură şi se păstrează la rece.

Vedeți și alte rețete delicioase:

Murături asortate la oțet pentru iarnă, fără conservanți:

Castraveți la oțet pentru iarnă, fără conservanți, crocanți și dulci-acrișori

Murături de iarnă țărănești, la apă, cu TABEL valori nutritive: calorii, colesterol, vitamine:

Gogonele de iarnă murate la apă, rețeta veche:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: