Rețetă Tort 8 Martie cu Trandafiri

BLAT:
– 3 linguri zahăr
– 3 ouă
– 50 g unt topit sau ulei de migdale
– 3 linguri făină
– praf de copt
– la copt 15 minute
Turnăm în tava tapetată și coacem 15 minute.
CLĂTITE:
– 2 linguri zahăr
– 2 ouă
– 30 g unt topit sau ulei de migdale
– o ceașcă lapte
– o cană de făină
– curcumă
– dulceață roșie
Se amestecă toate și se separă în două vase. În primul punem o lingură de curcumă, să-i dăm culoarea portocalie.
În al doilea vas punem dulceață de fructe roșii.
Se pune cu polonicul în tigaie și se fac clătitele.
ORNAMENT:
– un măr
– frișcă
– ciocolată topită
TRANDAFIRII:
Tăiem clătita în patru fâșii, ungem cu dulceață și rulăm în formă de trandafiri.
Tăiem un măr felii, le fierbem 5 minute, apoi le rulăm în formă de trandafiri.
Tăiem blatul inimioară, ornăm cu frișcă și trandafiri și scriem 8 Martie cu ciocolată topită.
Mâncăm tot 🙂
Aceste informații NU înlocuiesc prescripțiile și tratamentele medicale.
Poftă bună cu mâncare gustoasă și rețete sănătoase!
Dacă vă place vă rog să vă abonați, e gratis 🙂