Fasole verde cu ardei bulgăresc

Fasole verde cu ardei bulgăresc

Ingrediente:Fasole verde cu ardei bulgăresc
3 kg fasole verde subţire,
3 kg ardei bulgăresc,
câţiva ardei iuţi,
¼ litru oţet,
¾ litru apă,
1 lingură sare,
3-4 linguri zahăr

Mod de preparare:
Fasolea verde se curăţa de codiţe şi se opăreşte împreună cu ardeiul bulgăresc, în lichidul fierbinte din ¼ litru oţet, ¾ litru apă, 1 lingură sare, 3-4 linguri zahăr.
Apoi se  aşează în borcane, straturi de fasole şi de ardei, iar printre ele, se pun şi câţiva ardei iuţi.
Lichidul fierbinte se toarnă deasupra, se capsează şi se răceşte în pături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: