Cartofi rași în câteva minute! Rețetă de cartofi și ouă cu brânză

INGREDIENTE
3 cartofi
2 ouă
un cârnăcior
ceapă verde
pătrunjel
sare
ulei
cașcaval sau brânză rasă


MOD DE PREPARARE
Dăm pe răzătoare 2 cartofi și-i punem la călit în puțin ulei.
Tocăm ceapă verde, usturoi, leurdă, și orice verdeață ne place.


O punem la călit, în tigaia cu cartofi.
Prăjim un cârnăcior, îl tăiem felii și-l punem în tigaie.
Batem cu furculița două ouă și le punem peste ingredientele din tigaie.
Tăiem felii sau radem o bucată de cașcaval sau brânză.


Presărăm cașcavalul ras pe deasupra, punem capacul și mai ținem tigaia pe foc 5 minute, sau până când se coace oul.
Servim cu pătrunjel verde tocat.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: