Gogosi ca la gogoserie, rotunde si pufoase, umplute cu ce vrem noi
0 Comment

Urmăriți acest videoclip pentru a reuși o rețetă perfectă.
INGREDIENTE:
– 500 g făină
– 350 ml lapte
– 2 pliculețe zahar vanilat
– 1 lingură zahăr
– 30 g drojdie
– un praf de sare
– 50 g unt topit
– ulei pentru prăjit
Cernem făina.
Punem drojdia.
Punem zahărul.
Punem untul topit.
Punem laptele cald.
Amestecăm .
Frământăm în castron.
Lăsăm la crescut 20 de minute, la cald.
E gata când își dublează volumul.
Scoatem aluatul pe masa înfăinată.
Tăiem cercuri cu paharul și le lăsăm la crescut 10 minute.
Le prăjim în tigaia cu ulei și le rumenim pe ambele părți.
Le scoatem pe hârtie, să se scurgă de ulei.
Și le pudrăm cu zahăr.
Le putem umple cu dulceață, brânză dulce, sau orice ne place.